Anunt vechi

2 x sticle JAGERMEISTER 0.5L + 2 pahare

80.02 Lei 100.03 Lei -20%
13
80.02 Lei 100.03 Lei -20%
VEZI OFERTA

2 x sticle JAGERMEISTER 0.5L + 2 pahare

80.02 Lei 100.03 Lei -20%

MAIESTRIE RECE CA GHEATA

Fiecare capodopera germana contine atat precizie, cat si inspiratie. Indraznet, dar echilibrat, nici lichiorul nostru pe baza de plante nu este diferit.

Mandrindu-se cu 56 de ingrediente naturale, shot-ul nostru rece ca gheata a fost mereu apreciat de cei care duc originalitatea la un alt nivel.

 

SUSTINE PERFECTIONISTII DIN 1878

Elixirul nostru unic a fost creat in Wolfenbüttel, Germania, de Curt Mast. Desi timpurile s-au schimbat, reteta a ramas aceeasi. Nu avem de ce sa modificam o formula castigatoare – cam atat de simplu e sa fii emblematic.

 

FIECARE DINTRE ELE E ESENTIAL

Natura l-a creat, noi il imbuteliem. Ierburi, muguri, radacini si fructe de cea mai buna calitate din intreaga lume sunt prelucrate in 4 amestecuri macerate distincte, iar apoi sunt combinate in bautura noastra spirtoasa pe baza de plante, printr-un procedeu alchimic modern. Lista completa de ingrediente este un secret bine pazit, dar da un shot peste cap si vei gusta toate cele 4 colturi ale lumii.

 

MATURAT EXACT CAT TREBUIE IN STEJAR NEMTESC

Fiecare picatura de Jägermeister vine dintr-unul dintre cele 445 de butoaie din stejar din pivnita fabricii noastre. Ingredientele sunt lasate timp de un an sa se macereze si sa se maturizeze in intunericul acestor butoaie falnice, pana cand devin un lichid nemtesc perfect.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola