Anunt vechi

Amintirea albastra a pamantului – Alastair Reynolds

7.50 Lei 44.22 Lei -83%
@libris
3
7.50 Lei 44.22 Lei -83%
VEZI OFERTA

Amintirea albastra a pamantului – Alastair Reynolds

7.50 Lei 44.22 Lei -83%

“Amintirea albastra a Pamantului” este, in ultima instanta, o combinatie de notiuni incompatibile: individualism, romantism, capitalism, expansionism, escapism. Abilitatea de a le integra intr-o poveste de sine-statatoare arata forta ideologica a celui mai bun SF si maiestria lui Reynolds.”
Los Angeles Review of Books

Terra, secolul XXII.Mecanismul stie tot. Stie unde esti, stie ce gandesti, stie ce simti. Crima nu mai exista. Esti in siguranta.

Dar sa pastrezi un secret intr-o asemenea Utopie te poate costa viata. Geoffrey si Sunday Akinya nu vor sa aiba parte de familia lor si de averea ei. Membrii familiei Akinya au ridicat boom-ul economic al Africii pana pe orbita si mai departe. Oriunde a ajuns omenirea, in Sistemul Solar, familia Akinya a avut numai de castigat. Insa Geoffrey si Sunday au respins tot. Geoffrey face cercetari despre psihologia cognitiva a elefantilor, la umbra muntelui Kilimanjaro, iar Sunday e artista pe fata nevazuta a Lunii, unde Mecanismul nu are acces. Bunica lor se stinge si lasa in urma un secret care-i impinge intr-o cursa disperata impotriva propriei lor familii, o cursa desfasurata sub ochiul incremenit al Mecanismului.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola