Expirat

Apa de Parfum barbati- Bvlgari Man In Black (100ml)

243.99 Lei 419.99 Lei -42%
@emag
12
243.99 Lei 419.99 Lei -42%
VEZI OFERTA

Apa de Parfum barbati- Bvlgari Man In Black (100ml)

243.99 Lei 419.99 Lei -42%

Apa de Parfum Bvlgari Man In Black, Barbati, 100ml

Bvlgari Man In Black de Bvlgari este un parfum Oriental Floral de barbati. Bvlgari Man In Black a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas.

– Notele de varf sunt tutun, condimente si rom;
– Notele de mijloc sunt pielarie, tuberoza si stanjenel;
– Notele de baza sunt lemn de guaiac, rasina benzoica si boabe de tonka.

Bvlgari este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspira din frumusetea atemporala a artei grecesti si romane, fondatorul Sotirio Bvlgari descendent din Epir, s-a lansat ca producator de bijuterii din argint ,lucru ce se reflecta in designul sticlelor. Primul magazin Bvlgari se deschide in Roma si in curand devine foarte popular. Dupa al doilea razboi mondial, familia Bvlgari aplica reguli stricte pentru creatia bijuteriilor din aur si accesoriilor Bvlgari , lansand primul magazin din America (New York), concentrandu-se, de asemenea, pe productia de ceasuri. In 1993 se lanseaza linia de parfumuri Bvlgari.

Parfumurile Bvlgari devin rapid foarte cautate, plasandu-se in lumea modei ca si produse conventionale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este Bvlgari Omnia. Istoria parfumurilor Bvlgari este una scurta dar foarte intensa.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola