Anunt vechi

Apa de parfum pt. femei, 60 ml – Lattafa Ana Abiyedh Rouge

39.19 Lei 110.99 Lei -65%
@emag
32
39.19 Lei 110.99 Lei -65%
VEZI OFERTA

Apa de parfum pt. femei, 60 ml – Lattafa Ana Abiyedh Rouge

39.19 Lei 110.99 Lei -65%

Apa de Parfum Lattafa, Ana Abiyedh Rouge, Femei, 60 ml

ANA ABIYEDH ROUGE este un parfum de dama cu o semnatura olfactiva pretioasa si de neuitat! Poate fi purtate in serile in care iti doresti sa fii privita si admirata!

Parfumul ANA ABIYEDH ROUGE este reprezentat prin notele de cardamom, coriandru si ambra.

Parfumurile unice ale brand-ului Kelsey Berwin sunt create dupa motoul: „Fii mereu natural“. La fabricarea parfumurilor sale, aceasta firma utilizeaza doar cele mai bune si mai curate ingrediente. Este vorba despre flori, rasini pretioase si uleiuri esentiale, care sunt 100% naturale si confera parfumurilor Kelsey Berwin o aroma cu adevarat autentica si de prima clasa, care va poate ridica deasupra griului zilnic!

Parfumurile de lux Kelsey Berwin sunt foarte originale, neobisnuite, pline de libertate, de efervescenta si de calitate. Nu le lipseste linia romantica, nici eleganta. Alegerea atenta a ingredientelor de cea mai inalta calitate creeaza o aroma cu adevarat rafinata, care nu se poate confunda cu niciun alt parfum. Parfumurile Kelsey Berwin va scot usor in evidenta senzualitatea si irezistibilitatea naturale. Cu unicele parfumuri Kelsey Berwin, deveniti si dumneavostra intruchiparea naturaletei pline de incredere !

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola