Apa de Toaleta barbati – Azzaro Chrome Sport (100ml)

89.99 Lei 307.99 Lei -71%
@emag
33
89.99 Lei 307.99 Lei -71%
VEZI OFERTA

Apa de Toaleta barbati – Azzaro Chrome Sport (100ml)

89.99 Lei 307.99 Lei -71%

Parfumul Chrome Legend a fost lansat de casa de parfumuri Azzaro in anul 2007.

Este un parfum racoritor, acvatic-lemnos pentru barbatii tineri, aromat cu note de fructe, fasole Tonka, ambra, mosc, muschi de stejar, mar verde si ceai.

Incorporeaza actiunea, energia si pasiunea pentru viata.

Note de varf: Citrice, bergamota, grapefruit, portocala amara.

Note de mijloc: Iarba proaspat taiata, ghimbir, oxigen pur.

Note de baza: Dezvaluite de cedru, ambra, mosc alb.

Loris Azzaro s-a nascut in 1933 si era un creator de moda francez cunoscut pentru rochiile fascinante de petrecere create pentru inalta societate franceza. El s-a bucurat de succes destul de repede. Cu primul magazin deschis in 1962 afacerea sa a devenit una stabila in 1968. De-a lungul timpului a imbracat multe celebritati cum ar fi Raquel Welch, Sophia Lauren si cel mai curan, pe Nicole Kidman.

Primul sau parfum „Couture”, a fost lansat in 1975 si a devenit parfumul de referinta al companiei. Alte parfumuri mai noi ce sunt cunoscute sunt Visit for Women si Visit for Men. In 1996 a aparut parfumul pentru barbati Chrome iar apa de colonie a acestui parfum este una dintre cele mai bine vandute. „Silver Black” este ultima colonie aparuta de la Lois Azzaro.

Azzaro a lansat linii vestimentare atat pentru femei cat si pentru barbati. Totusi, in zilele noastre Louis Azzaro este cunoscut mai mult pentru parfumurile sale decat pentru liniile vestimentare.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola