24
192.00 Lei
VEZI OFERTA

Apa de Toaleta Bvlgari, Omnia Pink Sapphire, Femei, 65 ml

192.00 Lei

Apa de Toaleta Bvlgari, Omnia Pink Sapphire, Femei, 65 ml

Omnia Pink Sapphire de Bvlgari este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Omnia Pink Sapphire a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas.

– Notele de varf sunt grapefruit roz, Pomelo si piper roz;
– Notele de mijloc sunt frangipani, floarea tiare, piersica si trandafir;
– Notele de baza sunt mosc, vanilie, note lemnoase, radacina de stanjenel, lemn de santal si violeta.

Bvlgari (fondata in 1884, Roma, Italia), este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspira din frumusetea atemporala a artei grecesti si romane, fondatorul Sotirio Bvlgari descendent din Epir, s-a lansat ca producator de bijuterii din argint ,lucru ce se reflecta in designul sticlelor. Primul magazin Bvlgari se deschide in Roma si in curand devine foarte popular. Dupa al doilea razboi mondial, familia Bvlgari aplica reguli stricte pentru creatia bijuteriilor din aur si accesoriilor Bvlgari , lansand primul magazin din America (New York), concentrandu-se, de asemenea, pe productia de ceasuri. In 1993 se lanseaza linia de parfumuri Bvlgari.

Parfumurile Bvlgari devin rapid foarte cautate, plasandu-se in lumea modei ca si produse conventionale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este Bvlgari Omnia. Istoria parfumurilor Bvlgari este una scurta dar foarte intensa.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola