24
159.99 Lei 319.99 Lei -50%
VEZI OFERTA

Aparat de tuns cu vacuum Rowenta, lama de taiere Titaniu, setare de precizie de pana la 1mm, 17 dimensiuni ajustabile

159.99 Lei 319.99 Lei -50%
Aspirare eficienta a parului taiat

Datorita sistemului performant cu vacuum, mai mult de 99% din par este aspirat imediat dupa ce a fost taiat, inainte de a cadea. Uita de parul ramas pe umeri, gat sau in chiuveta!

Aparatul AirForce Ultimate garanteaza rezultate exceptionale print-un tuns dintr-o singura miscare. Datorita tehnologiei exclusive de aspirare Rowenta, peste 99% din parul taiat este aspirat, iar suprafetele raman curate.
Acest aparat de tuns 3 in 1 combina perfect: sesiunile de tuns fara curatare, capul detasabil pentru retusuri precise si functia vacuum, utilizabila independent de masina de tuns.
Obtine diferite rezultate de stilizare datorita celor doi piepteni ajustabili ce ofera 17 lungimi de taiere diferite, si a reglajului fin cu precizie de 1 mm, pentru a-ti personaliza look-ul asa cum iti doresti.
Tunsori perfecte, fara curatare

Cu AirForce Ultimate nu-ti vei mai face griji cu privire la curatarea de dupa sesiunile de tuns.
Datorita sistemului performant cu vacuum (un motor perfomant si o turbina cu design special) peste 99% din par este aspirat imediat dupa ce a fost taiat.

Lamele deosebit de ascutite, cu invelis din titan, sunt robuste, rezistente in timp si garanteaza o taiere eficienta, dintr-o singura miscare. De altfel, alimentarea prin cablu asigura performante constante si elimina riscul de a ramane fara baterie.

Obtine diferite rezultate de stilizare datorita celor doi piepteni ajustabili ce ofera 17 lungimi de taiere diferite si a reglajului fin cu precizie de 1 mm pentru a-ti personaliza look-ul asa cum iti doresti.

Capul detasabil este perfect pentru retusuri in timp ce functia vacuum, utilizabila independent de masina de tuns, aspira orice fir de par. Produsul este usor de curatat datorita recipientului si filtrului demontabil dar si lamelor lavabile.

Sistem vacuum performant

Peste 99% din par este aspirat imediat dupa ce a fost taiat, pentru sesiuni de tuns fara griji, datorita motorului dedicat cu putere de aspirare mare.

Performanta de taiere exceptionala

Obtine o taiere a parului uniforma, dintr-o singura miscare, datorita combinatiei perfecte intre lamele ultra ascutite si motorul dedicat de inalta putere.

Performanta de durata

Tunsoarea perfecta este usor de obtinut datorita lamelor ce se ascut singure pentru mai multa eficienta si a invelisului protector din titan.

Masina de tuns parul 3 in 1

-Masina de tuns cu sistem vacuum incorporat;
-Cap detasabil, pentru retusuri;
-Functie vacuum, utilizabila independent de masina de tuns.

Setari precise

Reglaj fin cu precizie de 1 mm pentru a-ti personaliza look-ul asa cum iti doresti.

Rezultate personalizate

Obtine diferite rezultate de stilizare datorita celor doi piepteni ajustabili ce ofera 17 lungimi de taiere diferite, de la 0,5 la 18 mm.
*0,5 mm = lungime fara pieptan.

Usor de curatat

Economiseste timp atunci cand cureti masina de tuns datorita recipientului si filtrului demontabil dar si lamelor lavabile.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola