Expirat

Aparat barbierit, tuns barba si parul corporal – Philips OneBlade(4 piepteni, 2 lame)

199.99 Lei 340.99 Lei -41%
52
199.99 Lei 340.99 Lei -41%
VEZI OFERTA

Aparat barbierit, tuns barba si parul corporal – Philips OneBlade(4 piepteni, 2 lame)

199.99 Lei 340.99 Lei -41%

Tehnologie unica OneBlade

Philips OneBlade are o noua tehnologie revolutionara, proiectata pentru stilizarea faciala si ingrijirea corpului. Poate tunde, contura si barbieri indiferent de lungimea parului. Sistemul sau cu protectie dubla – un invelis de glisare combinat cu varfuri rotunjite – asigura un barbierit mai delicat pentru piele. In acelasi timp, tehnologia sa de barbierire prezinta un cutter cu miscare rapida (200 de ori pe secunda). Aceasta combinatie unica iti ofera un barbierit care este atat eficient, cat si confortabil – chiar si in cazul unei lungimi mai mari a parului. OneBlade nu barbiereste atat de aproape de piele ca o lama traditionala.

Fiecare lama inlocuibila dureaza pana la 4 luni*

*Pentru o experienta optima de barbierire. Pe baza a 2 barbieriri complete pe saptamana. Rezultatele efective pot varia.

Sfaturi de top pentru tuns, conturat si barbierit cu OneBlade

-Tine lama oritzontal pe piele;
-Avanseaza in raspar;
-Fa miscari ample;
-Foloseste lama pentru a barbieri zone mai mari;
-Atasaza protectia pentru piele doar pentru zone sensibile.

Tunde (fata + corp) Contureaza Barbiereste (fata + corp) Protectie
Tunde-ti barba cu unul din cele 4 accesorii pentru barba scurta (1, 2, 3 si 5 mm) si tunde parul de pe corp cu accesoriul de pe corp (3 mm) in orice directie. Creeaza margini precise cu lama cu tais dublu. Utilizarea acesteia este confortabila chiar si pe zonele sensibile, asa ca poti obtine propriul stil rapid si usor, in numai cateva secunde. OneBlade nu barbiereste atat de aproape de piele ca o lama traditionala. Avanseaza in raspar si rade-te simplu, indiferent de lungimea parului, pe fata sau corp. Fixeaza protectia pentru piele pentru un plus de protectie pe zonele sensibile.

Urmarirea conturului
Lama cu tais dublu
OneBlade durabil
Baterie Litiu-Ion cu durata lunga de viata

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola