Anunt vechi

AQUAFRESH Periuta de dinti cu peri moi Aquafresh Advance, 9-12 ani

8.99 Lei 10.99 Lei -18%
@elefant
34
8.99 Lei 10.99 Lei -18%
VEZI OFERTA

AQUAFRESH Periuta de dinti cu peri moi Aquafresh Advance, 9-12 ani

8.99 Lei 10.99 Lei -18%
DESCRIERE

Descriere produs:

Aquafresh Advance este o periuta de dinti care curata bland dintii si gingiile, oferind 6 caracteristici cheie pentru protectie imbunatatita a dintilor permanenti.

Cui se adreseaza:

Aquafresh Advance este o periuta de dinti concepută de către experţii stomatologi special pentru copiii cu vârsta între 9 şi 12 ani.

Beneficii:

Cei mai multi dinti definitivi apar intre varsta de 9 si 12 ani, mai multi decat in orice alta perioada a vietii. Smaltul este cu 50% mai vulnerabil la impactul acizilor proveniti din zaharurile din alimente pentru ca este mai subtire. Dureaza aproximativ 3 ani pana cand smaltul devine 100% puternic. Ingrijirea speciala este redata de perii moi care curata cu blandete. De asemenea gatul periutei de dinti Aquafresh Advance este flexibil, pentru a absorbi presiunea prea mare din timpul periajului incorect.

De ce sa alegi:

Prezinta 6 beneficii cheie care ofera o curatare blanda a dintilor si gingiilor copilului tau.

Mod de utilizare:

Pentru o igiena orala completa folositi periuta de dinti Aquafresh Advance, prin periaj regulat de 2 ori pe zi, impreuna cu pasta de dinti Aquafresh Advance.

Cum functioneaza:

Are 6 caracteristici cheie pentru protectie imbunatatita a dintilor permanenti: cap activ de dimensiuni reduse, perii fini si de lungimi diferite, maner ergonomic, design modern si zona flexibila pentru a proteja dintii si gingiile in timpul periajului.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola