Expirat

Aspirator robot ROWENTA Animal Serie, 33W, 0.25l, Smart Exploration, functie mop + 100 lei card CADOU

788.99 Lei 1,989.00 Lei -60%
20
788.99 Lei 1,989.00 Lei -60%
VEZI OFERTA

Aspirator robot ROWENTA Animal Serie, 33W, 0.25l, Smart Exploration, functie mop + 100 lei card CADOU

788.99 Lei 1,989.00 Lei -60%

Conecteaza-ti robotul prin Wi-Fi la aplicatia Rowenta Robots si controleaza-ti sesiunile de curatat de oriunde, oricand! Delegare – Programezi sesiunile de curatat: zilele saptamanii, intervalul orar, modul de curatare (AUTO, AUTO EXPRES & MARGINE).

– Primesti notificari legate de activitatea si intretinerea robotului tau.


X-plorer ANIMAL+ are peria centrala din doua materiale (peri sintetici & poliuretan), cu performanta ridicata pe toate tipurile de suprafete vs. peria standard (100% peri sintetici). Datorita combinatiei dintre cele doua materiale, infasurarea firelor lungi de par este redusa si performantele de aspirare raman constante mai mult timp, indiferent de suprafata.


Banda magnetica functioneaza ca o bariera virtuala pentru a delimita locurile unde robotul nu are acces.Datorita sistemului AQUA FORCE, robotul aspira si spala in acelasi timp, indepartand eficient cele mai mici particule de praf si urmele de labute murdare.


SISTEM DE NAVIGARE SMART EXPLORATION 2.0, cu 3 moduri de curatare – combina senzori cu infrarosu pentru evitarea obstacolelor cu senzori de cadere ce previn rasturnarea robotului pe scari.

  • Mod Auto: navigare amanuntita ce evita obstacolele, pentru acoperire optima a intregii suprafete
  • Mod Auto Expres: navigare automata timp de 30 de minute in modul Auto pentru rezultate rapide intr-o anumita incapere
  • Mod Margine: curata in special de-a lungul peretilor si plintelorRecipientul de praf este usor de golit, iar lavetele din microfibra ale mopului pot fi curatate in masina de spalat.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola