Expirat

Aspirator robot XIAOMI Mi Vacuum Mop Essential, 0.42l, 14.4V, autonomie max 90 min, Wi-Fi

747.91 Lei 849.90 Lei -12%
@altex
9

Aspirator robot XIAOMI Mi Vacuum Mop Essential, 0.42l, 14.4V, autonomie max 90 min, Wi-Fi

747.91 Lei 849.90 Lei -12%

Aspiratul parchetului si spalatul podelelor nu sunt cele mai placute activitati pentru majoritatea oamenilor ocupati in timpul zilei. Daca iti doresti sa nu ridici nici macar un deget si sa vii acasa si sa gasesti curat, aspiratorului robot Mi Vacuum-Mop Essential este perfect pentru a-ti indeplini dorinta! Doar intri in aplicatie si dai drumul la curatenie!

Aspiratorul robot Mi Vacuum-Mop Essential este solutia ideala pentru apartamentele de bloc. Poate acoperi cu o singura incarcare o suprafata de pana la 90m2. Este intr-adevar unul dintre cele mai usoare aspiratoare robot Xiaomi cu functia mop, la doar 3.4kg.

Dispozitivul are o putere de aspirare de 2200 Pa, este capabil sa atraga pana si cel mai fin firisor de praf si chiar si cerealele scapate pe jos de copii vor fi atrase intr-o secunda. Cu o inaltime de numai 8.2 cm poate intra sub paturi, mese, dulapuri, noptiere sau canapele.

Aspiratorul robot Mi Vacuum-Mop Essential poate fi controlat cu ajutorul aplicatiei mobile Mi Home. Poti sa il pui la treaba oricand, oriunde ai fi, atat timp cat ai conexiune la internet.

Prin aplicatia mobila poti controla digital pana si rezervorul de apa al aspiratorului robot Mi Vacuum-Mop Essential. Astfel, ai la dispozitie 3 optiuni de reglare a volumului de apa folosit.

Ai animale de casa? Fie ca ai caini, pisici sau hamsteri, nu doar ca va aspira firele de par dar va indeparta si urmele de labute de pe toate tipurile de podea.

Aspira, curata si spala podelele astfel incat tie iti ramane doar sa te bucuri de curatenia din apartamentul tau.

Aspiratorul robot Mi Vacuum-Mop Essential ofera 4 moduri de aspirare pentru diverse camere si tipuri de mizerie. Tocmai de aceea inlatura murdaria de orice fel, de la obiecte mici precum resturile de cereale scapate pe jos, pana la praf si fire de par.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola