20
349.99 Lei 699.00 Lei -50%
VEZI OFERTA

Aspirator vertical Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light, Putere de aspirare 50 W, 0.5 L

349.99 Lei 699.00 Lei -50%
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light este un aspirator puternic, portabil și foarte ușor, care cântărește doar 1,2 kg, pe care îl puteți face fără niciun cablu. Oferă o putere de aspirație de 50 AW, două moduri de curățare – motor standard, maxim, fără perii cu 100.000 rpm. și filtrare în trei etape cu o eficiență extrem de ridicată de 99,98%. În plus față de peria principală, pachetul include și două atașamente interschimbabile (fanta, perie 2in1). Bateria Li-Ion cu o capacitate de 2500 mAh va asigura performanțe stabile pentru aspirator până la 45 de minute.
Curățarea cu ușurință
Lumina de aspirator Xiaomi Mi aduce combinația perfectă de performanță ridicată și greutate redusă. Acest lucru va face curățenia casei ușoară și totuși perfectă. Datorită designului wireless, nu va trebui niciodată să vă ocupați de locul în care cablul de alimentare este blocat sau încurcat. Cu o greutate corporală de doar 1,2 kg, nu veți fi epuizat atunci când curățați locuri greu accesibile și îl puteți controla cu ușurință cu o singură mână. Aspiratorul este fabricat din materiale ușoare, dar rezistente și are un motor compact și un design al bateriei.
Ajutor executiv
Datorită motorului fără perii de mare viteză și puterii de aspirație de până la 50 AW, acesta oferă o aspirare consistentă și eficientă. Bateria cu litiu cu durată de viață prelungită poate gestiona până la 45 de minute de funcționare la o singură încărcare, ceea ce este absolut suficient pentru curățarea perfectă a unei gospodării mari.
Regimuri de curățare
Există două moduri de performanță, deci puteți alege oricând cel care se potrivește mai bine nevoilor dvs. actuale. Pentru curățarea zilnică, alegeți un mod standard care captează particule de toate dimensiunile. Selectați modul MAX pentru curățare profundă.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola