Anunt vechi

BALANSOAR PENTRU GRADINA / TERASA DIN LEMN, SOLE, 2 LOCURI, PERNA INCLUSA, 160X178.5X117.5 CM

949.00 Lei
35
949.00 Lei
VEZI OFERTA

BALANSOAR PENTRU GRADINA / TERASA DIN LEMN, SOLE, 2 LOCURI, PERNA INCLUSA, 160X178.5X117.5 CM

949.00 Lei

Ia loc si relaxeaza-te! Balansoarul pentru gradina este excelent pentru zile frumoase in gradina!

Balansoarul Sole pentru 2 persoane este o piesa de mobilier pentru relaxare. Completeaza in mod ideal o amenajare in aer liber fiind un accesoriu perfect intr-un cadru natural, inconjurat de verdeata. Spatarul balansoarului este reglabil putand fi utilizat si intins, cu functia de pat pentru un somn odihnitor in aer liber!

Balansoarul pentru gradina este realizat din lemn Meranti – un lemn tropical cu proprietati de rezistenta mare atat la umiditate cat si impotriva insectelor si a ciupercilor. Este un lemn tratat sub presiune si utilizat pentru mobilierul exterior datorita modului de ingrijire scazut pe termen lung.

Pachetul are o greutate de 41 kg, contine perna pentru sezut si copertina, impermeabile(100% Polyester).

Balansoarul necesita asamblare conform manualului atasat in colet.

Instructiuni pentru intretinere si curatare

Balansoarul de gradina este realizat din lemn si tratat cu ulei in nuanta de TEAK.  Pentru a mentine aspectul original trebuie sa tratati acest produs cu ulei adecvat pentru lemn, de mai multe ori pe an. Din cand in cand este necesar sa mai strangi suruburile deoarece lemnul lucreaza in timp. In timpul iernii, iti recomandam sa pastrezi balansoarul intr-un spatiu uscat si racoros.

Pentru curatare, utilizati o carpa de bumbac si apa curata. Pentru murdaria persistenta recomandam utilizarea de apa calduta si un produs de curatare bland. A nu se utiliza benzina, solventi, produse abrazive de curatare sau produse de curatare pe baza de clor. Lichidele varsate trebuie indepartate imediat.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola