Expirat

Balsam de par pentru volum Tigi, Bed Head Fully Loaded, 200 ml

24.99 Lei 59.99 Lei -58%
@elefant
25
24.99 Lei 59.99 Lei -58%
VEZI OFERTA

Balsam de par pentru volum Tigi, Bed Head Fully Loaded, 200 ml

24.99 Lei 59.99 Lei -58%

O doza incredibila de tehnologie pentru ingrosarea firului de par! Se absoarbe rapid, ingrosand fibra capilara, facand-o sa par mai plina. Toate acestea in timp ce ofera ingrijire si hidratare!! Ce sa nu-ti placa?
Gama Bed Head Fully Loaded este noul super erou ce pune puterea volumului in mainile tale.
Balsamul Bed Head Fully Loaded este fundamental pentru un par care striga incredere.
Acest balsam elibereaza tehnologia inovatoare Uploader pe parul dvs. pentru a va oferi un volum pe care il puteti vedea si simti!
Colectia perfecta pentru crearea unui volum de invidiat!

Tip par:

Pentru toate tipurile de par, pentru par cu volum.

Ingrediente:

– folosind tehnologia Uploader creata de experti, acest balsam ofera parului cu aspect tern volum si forma, dar si o senzatie unica la atingere.

Mod de utilizare:

Aplicati o cantitate potrivita pe parul ud. Masati cu miscari circulare, apoi clatiti bine.

Descriere brand:

Produsele profesionale Tigi sunt distribuite si iubite peste tot in lume. Sunt expresii ale creativitatii si grijii pentru par. In liniile de produse (S-Factor, Catwalk si Bed Head) stiinta intalneste moda si arta astfel incat persoanele ce adopta Tigi isi exprima prin aceasta alegere dorinta de originalitate si eleganta. Pentru ca suntem fiecare diferiti, Tigi a creat game speciale de produse pentru fiecare dintre noi:- Bed Head reprezinta tinerii curajosi si nonconformisti pentru care stilul este ceva propriu, pentru care nu exista coafuri gresite sau alegeri stilistice tabu. Catwalk reprezinta femeia sofisticata, eleganta, cea care intelege tendintele modei. S-Factor este alegerea celor ce isi doresc ca stilul lor sa reflecte stilul celor celebri, frumusetea stralucitoare si radianta.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola