Expirat

Balsam pentru volum Moroccanoil, 250 ml

69.95 Lei 139.99 Lei -50%
@elefant
35
69.95 Lei 139.99 Lei -50%
VEZI OFERTA

Balsam pentru volum Moroccanoil, 250 ml

69.95 Lei 139.99 Lei -50%

Descriere produs:

Descalciti cu delicatete parul, adaugandu-i in acelasi timp volum.

Conditionerul pentru extra volum Moroccanoil da volum si forma, stralucire si maleabilitate parului fin, fara a-l incarca.

Tip par:

Pentru parul lipsit de volum.

Ingrediente:

Infuzat cu ulei de argan bogat in antioxidanti si nutrienti fortifianti, inclusiv extract din muguri de tei, acest conditioner volumizant transforma parul, readucandu-l la viata.

Sigur pentru parul vopsit.

Fara sulfati, fara fosfati si fara parabeni.

Mod de utilizare:

Dupa samponare, stoarceti excesul de apa din par si aplicati Conditioner pentru extra volum Moroccanoil, de la jumatatea firului de par pana la varfuri.

Lasati sa actioneze 1-2 minute si clatiti bine. Pentru cele mai bune rezultate, folositi regulat, impreuna cu samponul pentru extra volum Moroccanoil.

Descriere brand:

Ceea ce a debutat ca un singur produs, revolutionar, care a fost la originea unei noi categorii in industria frumusetii, s-a dezvoltat intr-o gama completa de produse pentru par si corp, toate infuzate cu uleiul de argan hranitor, bogat in antioxidanti, semnatura a marcii. Dedicata furnizarii de produse de cea mai inalta calitate pentru par si corp, Moroccanoil a devenit o marca de frumusete emblematica in mai putin de zece ani.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola