Expirat

Brad artificial Kring Dakota Blue, 180 cm, suport metalic, Verde inchis

212.90 Lei 249.99 Lei -15%
@emag
23
212.90 Lei 249.99 Lei -15%
VEZI OFERTA

Brad artificial Kring Dakota Blue, 180 cm, suport metalic, Verde inchis

212.90 Lei 249.99 Lei -15%

Adu atmosfera sarbatorilor de iarna in casa ta!

In prag de sarbatoare, pregatim casa pentru intampinarea oaspetilor, o gatim cu cele mai frumoase decoratiuni si o umplem cu mireasma bogata a mancarurilor alese. Bineinteles ca toti ne dorim ca decorul sa fie unul idilic, sa ne aminteasca de aceasta zi deosebita si sa ii faca pe cei care trec pragul casei sa intre instant in spiritul sarbatorilor. Bradul este esential in decorarea casei atunci cand ne pregatim pentru Craciun.

Desi este realizat din PVC, bradul artificial Kring Dakota Blue are un aspect bogat si natural. Este format din ramuri care pot fi modelate si aranjate, fiind practic, ecologic si durabil. Culoarea verde inchis cu tenta de albastru, te duce cu gandul la acei brazi de pe munte cu acele inghetate.

Te bucuri de el ani la rand

Avantajele unui brad artificial se lasa de departe observate. Acesta poate fi folosit ani la rand, economisind timp si este mult mai usor de intretinut, scapand astfel de grija alegerii unui copacel nou in fiecare an. Totodata, nu trebuie sa iti mai faci griji ca acele vor cadea.

Constructie hook-on

Bradul Dakota blue nu este alcatuit din 3 corpuri de brad asa cum sunt alcatuiti majoritatea brazilor. In cutie, trunchiul si ramurile bradului se regasesc separat, fiecare ramura urmand sa fie agatata de trunchi. Prin extinderea si aranjarea ramurilor, rezulta un brad de Craciun bogat, gata sa fie impodobit dupa propriul stil. Asamblarea acestuia nu dureaza mai mult de 30 minute.

Caracteristici:

Constructie tip hook-on (ai posibilitatea de a modela si aranja ramurile asa cum iti doresti);
Suport rezistent de metal;
Material ignifug;
Cutie rezistenta pentru depozitare;
Numar ramurele: 388;
Diametru baza: 107 cm;
Inaltime: 180 cm;

Cutie pentru depozitare rezistenta si suport metalic inclus

Toti brazii Kring vin insotiti de un suport metalic rezistent, iar cutia in care sunt impachetati este, de asemenea, destinata depozitarii ulterioare a brazilor.

Respecta standardele de siguranta

Brazii Kring sunt ignifugi si respecta standardele europene de siguranta la incendiu.

Atentionari:

Depozitati intr-o zona curata la temperaturi mai mici de 35˚ C;
Contine instructiuni de montare.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola