Anunt vechi

Brandy Vecchia Romagna Etich Nera, 0.7L

48.99 Lei 69.99 Lei -30%
@altex
36
48.99 Lei 69.99 Lei -30%
VEZI OFERTA

Brandy Vecchia Romagna Etich Nera, 0.7L

48.99 Lei 69.99 Lei -30%

Vecchia Romagna Etichetta Nera este un brandy faimos in Italia, fiind unul dintre cele mai bine vandute bauturi alcoolice din Italia si un brand istoric care a dainuit in preferintele multor oameni ani intregi. Vecchia Romagna este distilat din struguri Trebbiano, cunoscut sub numele de Ugni Blanc in Franta – sortimentul de struguri de baza folosit pentru aproape toate cele mai bune coniacuri din lume.

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune brandy-uri din intreaga lume, Vecchia Romagna este fabricat folosind o metoda traditionala de distilare. Grija extrem de mare acordata detaliilor ii permite brandy-ului italian sa dezvolte un caracter distinctiv si un amestec armonios de arome: de caise uscate si indulcite, vanilie neteda si miere naturala insotita de o doza buna de condimente picante.

Gustul este puternic si uscat, cu un caracter complex, care contine note de boabe de cafea, scortisoara, miere si mirodenii. Este, de asemenea, neted si cu note puternice de lemn primite in urma procesului de imbatranire prin care trece.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola