@evomag
35
649.00 Lei
VEZI OFERTA

Bratara Fitness Huawei TalkBand B6

649.00 Lei

Design inovator detasabil
Adopta un design inovator cu un ecran color AMOLED de 1,53 inchi. Cand este detasat, corpul principal se transforma intr-o casca rafinata, cu un design curbat, oferind potrivire si confort ergonomic.

Conexiune stabila
Foloseste un algoritm avansat pentru a obtine comunicatii fluide, cu mai putine interferente si cu o capacitate mai mare de penetrare a peretelui, astfel incat sa poti ramane conectat fara sa tii mereu telefonul.

Baterie mare si incarcare rapida
Cu Kirin A1 eficient din punct de vedere energetic, HUAWEI Talkband B6 poate suporta pana la 8 ore 2 de convorbire. Luati-va doar 10 minute pentru a va relaxa, iar bateria va fi alimentata pentru un apel de 4 ore.

Detectarea saturatiei in oxigen
HUAWEI TalkBand B6 detecteaza saturatia de oxigen din sange pentru a gestiona mai bine posibilele probleme de sanatate. Chiar si atunci cand muncesti din greu in cariera si viata ta, te protejeaza cu date informative.

Ritmul cardiac in timp real
Iti urmareste ritmul cardiac in timp real cand faci sport sau dormi. Nu numai ca va ajuta sa analizati antrenamentele si rutinele de somn, dar va avertizeaza si ca ritmul cardiac depaseste sau sub intervalul normal².

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola