Anunt vechi

BRAUN Aparat de ras Braun 9240S, 81576496, 50 min, titaniu, Negru

1,139.99 Lei 1,999.99 Lei -43%
@elefant
4
1,139.99 Lei 1,999.99 Lei -43%
VEZI OFERTA

BRAUN Aparat de ras Braun 9240S, 81576496, 50 min, titaniu, Negru

1,139.99 Lei 1,999.99 Lei -43%
DESCRIERE

Aparat de ras electric Braun Series 9 9240s Wet&Dry cu Stand de incarcare

Caracteristici principale:
Braun Series 9, cel mai eficient si mai confortabil aparat de ras din lume, testat pe barbi de 3 zile vs produse concurente premium de acelasi nivel*
Cinci elemente specializate de ras capteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare pentru mai putine treceri si mai putina iritatie a pielii
Tehnologia patentata Braun SyncroSonic™ citeste si se adapteaza barbii de 160x pe secunda oferind putere suplimentara acolo unde este nevoie
Include un stand de incarcare care nu va permite sa ramaneti fara baterie si care face o impresie buna in baia dumneavoastra
Continut:  aparat de ras premium Braun Series 9, stand de incarcare, cutie de calatorii, perie curatare, cablu inteligent cu reglaj automat 100-240V

*Testat pe barbi de 3 zile vs. produse concurente premium de acelasi nivel. Detalii pe braun.com
Aparatul de ras Braun Series 9 este cel mai eficient si mai confortabil aparat de ras din lume*. Tehnologia de ras specializata capteaza mai multe fire de par cu fiecare miscare, oferind un ras apropiat, confortabil, fara compromisuri.

*Testat pe barbi de 3 zile vs. produse concurente premium de acelasi nivel. Detalii pe braun.com

Beneficiu principal produs
Ce separa aparatele de ras de precizie BRAUN de celelalte?
Un rezultat exceptional  de ras combina apropierea si confortul pielii fara compromisuri. Cu Braun Series 9 alegeti standardul de excelenta in ambele.*
1. Apropiere fara egal:  Series 9 taie mai multe fire de par dintr-o singura miscare. Un cap de ras special conceput capteaza firele lipite de piele si cele care cresc in directii diferite – provocari la care aparatele de ras obisnuite ar esua.
2. Confort al pielii de neegalat: la fel ca toate aparatele de ras Braun, Series 9 merge in linii drepte. Nu va trebui sa reveniti la aceeasi zona de doua ori, ceea ce va reduce in mod semnificativ riscul iritarii pielii.
3. Maiestrie Germana: toate aparatele de ras de precizie Series 9 sunt concepute, proiectate si produse in Germania.  Aparate de ras premium construite sa dureze un minim de 7 ani.

*Testat pe barbi de 3 zile vs. produse concurente premium de acelasi nivel. Detalii pe braun.com

Functii produs
5 elemente de ras 

Fiecare specializat pentru tipuri diferite de par facial. Nu lasa in urma firele de par lipite de piele sau cele care cresc in directii diferite. Mai putine treceri inseamna mai putina iritatie a pielii. Este atat de simplu.

Invelis din Titaniu
Este un metal extrem de durabil si foarte rezistent la coroziune. In plus, impresioneaza prin aspect. Tocmai de accea Braun il utilizeaza ca invelis pentru dispozitivul de taiere.

SyncroSonic™
Tehnologia patentata de la Braun citeste si se adapteaza automat la barba dumneavoastra. Pentru zone mai dense, aparatul ofera putere suplimentara exact acolo unde este nevoie.

Adaptare contururi 10-D
Cu capul sau complet flexibil si elementele de ras oscilante, Series 9 se adapteaza delicat la pielea dumneavoastra  si prinde mai multe fire dintr-o singura trecere decat orice alt aparat de ras.

Functii aditionale
Depozitare usoara
Noul stand de incarcare premium minimizeaza spatiul de care aveti nevoie in baie si se asigura ca aparatul este mereu incarcat. Si impresioneaza prin aspectul sau.

Barbiereste umed sau uscat
Cu Series 9 va puteti barbieri uscat sau utilizand apa, spuma sau gel pentru o alunecare imbunatatita si o piele mult mai fina la atingere.

100% rezistent la apa
Experimentati  ingineria germana de calitate premium. Toate aparatele de ras Braun sunt rezistente la apa cu pana la 5 metri, pentru a putea fi clatite confortabil sub jet de apa sau chiar pentru a le putea utiliza sub dus.

50min de ras fara fir
Bateria de tip Li-Ion de ultima generatie nu pierde nicioadata din performanta si se incarca complet in doar 1 ora. Afisajul premium de tip LED cronometreaza minutele ramase din timpul de ras.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola