Anunt vechi

Bucătărie pentru copii Hello Kitty Cooky Smoby cu 17 accesorii de la 18 luni

185.00 Lei 325.00 Lei -43%
3
185.00 Lei 325.00 Lei -43%
VEZI OFERTA

Bucătărie pentru copii Hello Kitty Cooky Smoby cu 17 accesorii de la 18 luni

185.00 Lei 325.00 Lei -43%

Bucătăria pentru copii Cooky de la producătorul franțuzesc Smoby este decorată cu motivul frumoasei pisici Hello Kitty, care va cuceri toți copilașii și mai ales fetițelede la 18 luni. Bucătăria atemporală este realziată într-o frumoasă culoare roz și alb și are un blat de lucru care se poate deschide. Pe micile bucătărese le așteaptă un set bogat de 17 accesorii, printre care căni, farfurioare, pahare, linguri, furculițe, cuțite, o tigaie, oală cu capac și cutii de design pentru ingrediente. În partea centrală, centrală a bucătăriei este un cuptor, plita și, de asemenea, un spațiu de depozitare pentru accesoriile de bucătărie.

Spațiul suplimentar de depozitare este situat pe părțile laterale ale bucătăriei, în timp ce copilașii pot folosi și raftul de sub hotă. Aripile extensibile de pe blatul de lucru oferă micilor bucătari spațiu suplimentar de depozitare, în care își pot depozita tacâmurile după prânz. Bucătăria de poveste cu motivul animat al popularei pisici, este perfectă pentru joaca copiilor. Mai mulți copii, prieteni și frați se pot juca cu acesta. Împreună, vor pregăti diverse bunătăți, își vor dezvolta abilitățile motrice și vor afla la ce se folosesc accesoriile individuale de bucătărie. Când se joacă de-a bucătari, își îmbunătățesc abilitățile motrice, limbajul și comunicarea. Își asumă un sentiment de responsabilitate pentru propriile acțiuni și își dezvoltă creativitatea și imaginația. Dimensiunile bucătăriei sunt de 72*30*80 cm, înălțimea suprafeței de lucru este de 38 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola