Anunt vechi

Camera auto Siskin Dash Cam, 720p HD

59.00 Lei 199.00 Lei -70%
@evomag
32
59.00 Lei 199.00 Lei -70%
VEZI OFERTA

Camera auto Siskin Dash Cam, 720p HD

59.00 Lei 199.00 Lei -70%
rotejeaza-ti masina si familia, in timpul calatoriilor, cu noua camera HD Dash Cam Video Recorder de la SISKIN!
Acest mic aparat foto-video se ataseaza de tabloul de bord si va va inregistra calatoria in caz de accident sau incident. Ofera dovezi instantanee pentru a-ti sustine asigurarea si ajuta la dovedirea culpabilitatii in caz de accident. Inregistrarea este blocata si stocata la impactul brusc pentru a va asigura ca materialele nu sunt suprascrise.
Camera are 3 beneficii esentiale de care trebuie sa tii cont: siguranta din timpul condusului, inregistrarea de inalta calitate si bateria reincarcabila. Faptul ca totul este inregistrat in timp real, atat data cat si ora, iti va oferi linistea sufleteasca si siguranta de care ai nevoie, atunci cand pornesti la drum.
Inregistrarea HD de 720p si obiectivul cu unghi larg de 120 de grade sunt numai 2 dintre caracteristile esentiale de care are nevoie o camera, pentru a captura totul cu maxima claritate si precizie, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte!
Nu trebuie sa iti faci griji in privinta bateriei, pur si simplu incarca camera prin cablul USB furnizat, pentru a o putea lua linistit cu tine la drum.
Aceasta camera de supraveghere auto foloseste cardul de memorie de 16GB pentru a stoca fisierele video pe care le surprinde. Functia Loop Recording (filmarea in bucla), este o functie care face posibila inregistrarea continua chiar daca mediul de stocare s-a umplut.
Alege siguranta si nu porni la drum fara camera HD Dash Cam Video Recorder de la SISKIN!

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola