Anunt vechi

Carte: Arta subtila a disperarii, Mark Manson

22.50 Lei 45.00 Lei -50%
@elefant
0
22.50 Lei 45.00 Lei -50%
VEZI OFERTA

Carte: Arta subtila a disperarii, Mark Manson

22.50 Lei 45.00 Lei -50%

Arta subtila a disperarii – O noua carte de Mark Mason, autorul bestsellerului international Arta subtila a nepasarii.

Traim vremuri interesante. Desi suntem mai liberi, mai sanatosi si mai instariti ca oricand, cumva, totul pare sa se fi defectat intr-un mod oribil si ireparabil: planeta se incalzeste, guvernele esueaza, economiile se prabusesc si toata lumea se declara ofensata pe Twitter. In acest punct al istoriei, cand avem acces la tehnologie, educatie si comunicare cu o usurinta la care stramosii nostri nici n-ar fi visat, prea multi dintre noi se simt lipsiti de speranta.

In noua lui carte, Mark Manson isi indreapta atentia asupra nesfarsitelor nenorociri care au loc in lume. Inspirandu-se din cercetarile psihologice legate de aceste subiecte, precum si din intelepciunea atemporala a lui Platon, Nietzsche sau a legendarului Tom Waits, el diseca religia si politica si modul in care acestea au ajuns sa semene intre ele.

Manson analizeaza relatia noastra cu banii, cu industria de divertisment si cu internetul, aratand ca, oricat de bun ar fi un lucru, daca este consumat in exces, ne poate omori – psihologic vorbind. Mason pune sub semnul intrebarii definitiile comune ale credintei, fericirii si libertatii – ba chiar si ale sperantei.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola