Anunt vechi

Carte: Camera minunilor – Julien Sandrel

7.35 Lei 35.00 Lei -79%
@elefant
5
7.35 Lei 35.00 Lei -79%
VEZI OFERTA

Carte: Camera minunilor – Julien Sandrel

7.35 Lei 35.00 Lei -79%

Louis are 12 ani. In dimineata in care ii marturiseste mamei lui, Thelma, ca s-a indragostit pentru prima oara, ea nu este atenta la el, se gandeste la altceva. Suparat si dezamagit, baiatul isi ia skateboardul si pleaca in graba.
Cand traverseaza strada fara sa se asigure, un camion il loveste in plin. Prognosticul doctorilor e sumbru. Daca in patru saptamani nu-si revine din coma, Louis va trebui deconectat de la aparate. Cuprinsa de disperare, Thelma se intoarce de la spital si gaseste un carnet al fi ului ei. In el, sunt notate toate „minunile” lui, adica toate experientele pe care i-ar placea sa le traiasca.

Thelma hotaraste sa experimenteze tot ce-si propusese Louis si sa-i povesteasca toate aceste „minuni”, in speranta ca asa isi va reveni din coma. Dar nu e tocmai usor sa traiesti visurile unui adolescent cand ai aproape 40 de ani.

„Un roman despre adolescenta, despre visurile copiilor si deceptiile parintilor, dar si despre nevoia de a profi ta de clipa prezenta.” – TELE 7 JOURS

„Sensibila si emotionanta. O carte minunata!” – SUD – OUEST

„Cititi Camera minunilor, este un roman absolut incantator! Veti rade, veti plange, va veti simti transfi gurati.” – TELEMATIN

Julien Sandrel s-a nascut in 1980 la Hyeres, in sudul Frantei. In copilarie, visa sa se faca scriitor sau regizor. Desi pasionat de fi lm si literatura, si-a luat licenta in agronomie la Paris, apoi a facut un master in marketing. In prezent, locuieste la Paris cu sotia si cei doi copii ai lor.
Camera minunilor este romanul sau de debut, tradus in 25 de limbi.
Cea de-a doua carte a lui se numeste La vie qui m’attendait.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola