Anunt vechi

Carte: Jocul lui Trump. Schimbarea regulilor la Casa Alba, de RONALD KESSLER

33.92 Lei 39.90 Lei -15%
@carturesti
1
33.92 Lei 39.90 Lei -15%
VEZI OFERTA

Carte: Jocul lui Trump. Schimbarea regulilor la Casa Alba, de RONALD KESSLER

33.92 Lei 39.90 Lei -15%

Asistenţii lui Trump, Ivanka Trump şi soţul acesteia, Jared Kushner, poartă răspunderea pentru cele mai dezastruoase decizii luate de Donald Trump. Preşedintele este conştient că fiica şi ginerele său reprezintă o problemă pentru el şi, de aceea, le-a sugerat să se întoarcă la New York. Privindu-I pe Kushner invitat la o emisiune TV, Trump a exclamat: „Uită-te la Jared, arată ca un băieţel, ca un copil!”

Prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, are o influenţă extraordinară în materie de politică şi strategie. Ea participă la şedinţe şi este foarte admirată pentru opiniile sale echilibrate şi raţionale.

Kellyanne Conway este sursa numărul unu a scurgerilor de informaţii neautori­zate de la Casa Albă.

Directorul Serviciilor Secrete ale SUA, Randolph „Tex” Alles, a propus să se re­nunţe, din raţiuni economice, la asigurarea protecţiei pentru unii membri ai familiei Trump şi anumiţi consilieri. Speriaţi, membrii personalului de la Casa Albă au respins această idee.

Trump îi sună personal pe unii reporteri, alimentându-i cu informaţii atribuite unui „oficial de rang înalt de la Casa Albă”, lăsând impresia că de aici au loc mai multe scurgeri neautorizate de informaţii decât sunt în realitate.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola