Anunt vechi

Carte: Messi Povestea baiatului devenit legenda, de LUCA CAIOLI

48.15 Lei
@carturesti
6
48.15 Lei
VEZI OFERTA

Carte: Messi Povestea baiatului devenit legenda, de LUCA CAIOLI

48.15 Lei

Ce poţi să mai spui despre Leo, după ce îl vezi jucând? Doar că e pur şi simplu cel mai bun. Şi aceasta este o concluzie unanimă, atât de general acceptată încât, pentru prima data în istorie, mass-media engleză şi cea argentiniană sunt de acord, ambele folosind cuvântul rege pentru a-l descrie. „Trăiască regele”, titrează Olé, aluzie la dragostea pe care o au britanicii pentru familia regală, în timp ce Sunday Times publică titluri precum „Domnia Regelui Messi”. În 2009, când fusese deja încoronat Rege al Europei, un fan din Valencia a fost îndeajuns de îndrăzneţ încât să încerce să îi atribuie titlul de rege al Spaniei – chiar în faţa regelui Juan Carlos.

Născut în 1987, Lionel Messi este considerat de numeroși analiști drept unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor. În perioada 2003-2005, a fost desemnat de FIFPro și World Soccer Magazine, „tânarul jucător al anului”. În 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015 a primit Balonul de Aur – performanță egalată ulterior doar de Cristiano Ronaldo.
„Messi. Povestea băiatului devenit legendă” este un portret revelator al unui fotbalist rapid, ingenios şi uluitor. Prin declaraţiile în exclusivitate ale părinţilor, familiei, antrenorilor, colegilor, dar şi ale lui Messi însuşi, Caioli ne dezvăluie un personaj complex, extrem de talentat dar şi modest, jucător genial dar şi om remarcabil.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola