Anunt vechi

Carte: Povestea ta a inceput demult, de MARK WOLYNN

31.20 Lei 39.00 Lei -20%
@carturesti
39
31.20 Lei 39.00 Lei -20%
VEZI OFERTA

Carte: Povestea ta a inceput demult, de MARK WOLYNN

31.20 Lei 39.00 Lei -20%

Un angajat cu experiență ajunge să ia decizii financiare nesăbuite, repetând, fără să știe, istoria tătălui său, un parior ”ratat” pe care nici măcar nu-l cunoscuse. O tânără depresivă vrea să se sinucidă prin ”evaporare”, pentru ca mai apoi să afle că bunica ei supraviețuise camerelor de gazare de la Auschwitz. Un băiat e cuprins de senzații inexplicabile de frig, fără să știe că unchiul său murise înghețat.

Cartea de față vorbește despre acele fobii, depresii și gânduri obsesive care ne copleșesc fără să ne dăm seama de unde ni se trag. Combinând cercetările din neuroștiințe cu intervențiile specifice constelațiilor familiale, autorul demonstrează în ce fel uneori ajungem să moștenim și să retrăim, în mod inconștient, suferințele și traumele nerezolvate ale strămoșilor. Cititorul are la îndemână căi utile pentru eliberarea de traumele moștenite pe cale transgenerațională. Aceste tehnici merg de la identificarea anxietăților mascate după cuvinte și comportamente aparte până la genogramă, dialogul imaginar cu strămoșii și eliberarea, prin compasiune, de suferințele generațiilor trecute.
Mark Wolynn este psiholog clinician specializat în traumele transgeneraționale. Este director și formator la Institutul pentru Constelații Familiale din San Francisco.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola