Anunt vechi

Casti Gaming TURTLE BEACH Stealth 300X, amplificare, 3.5mm

148.20 Lei 379.99 Lei -61%
@altex
1
148.20 Lei 379.99 Lei -61%
VEZI OFERTA

Casti Gaming TURTLE BEACH Stealth 300X, amplificare, 3.5mm

148.20 Lei 379.99 Lei -61%

TURTLE BEACH STEALTH 300X

Stealth 300 Turtle Beach® sunt cele mai noi căști de gaming stereo cu amplificare, pentru Xbox One. Căștile de gaming Stealth 300 livrează un audio puternic de joc și chat prin difuzoare mari, peste ureche, de 50 mm și microfonul renumit de la Turtle Beach, de înaltă sensibilitate, cu trecere pe silențios prin basculare. Pentru un plus de durabilitate și confort neegalat, Stealth 300 are un cadru cu întăritură metalică, cu designul unic ProSpecs™ de la Turtle Beach pentru adaptare la ochelari, împreună cu o bandă de fixare pe cap învelită într-un material ce lasă pielea să respire și căptușeală de cupe din spumă cu memorie. În plus, Stealth 300 oferă monitorizarea variabilă a microfonului, astfel încât vă puteți auzi vocea în căști pentru a regla volumul ca să evitați să strigați la ceilalți jucători, plus presetări audio inclusiv amplificarea frecvențelor joase și o baterie reîncărcabilă care oferă o autonomie de peste 30 de ore de joc per utilizare.

BANDA DE FIXARE PE CAP CU INTARITURA METALICA

Banda de fixare pe cap cu intaritura metalica asigura un plus de durabilitate.

CAPTUSEALA DE CUPE DIN SPUMA CU MEMORIE

Captuseala de cupe din spuma cu memorie invelita intr-un material ce lasa pielea sa respire ofera un confort de neegalat.

DIFUZOARE SUPERIOARE DE 50 MM

Auziti acute clare si basi tunatori cu aceste boxe mari si puternice, peste ureche, de 50 mm.

MICROFON BASCULANT

Microfonul renumit de la Turtle Beach de inalta sensibilitate preia vocea clar si limpede pentru comenzi care sunt auzite intotdeauna de coechipieri. In plus, poate fi basculat in sus pentru trecerea pe silentios cand nu este folosit si se incadreaza in designul castilor.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola