Anunt vechi

Casti wireless Huawei FreeBuds 4i, Red Edition

348.99 Lei
@emag
24
348.99 Lei
VEZI OFERTA

Casti wireless Huawei FreeBuds 4i, Red Edition

348.99 Lei

Dimensiuni mici, aspect modern

Carcasa ovala, prevazuta cu functia de incarcare, este compacta, cu un aspect inedit, placuta la atingere astfel incat sa te simti permanent conectat. Curbele line si finisarea rafinata a castilor confera un aspect modern, unic. Culorile disponibile sunt Ceramic White, Carbon Black si Red, ca sa-ti invioreze zilele si noptile.

Confort 24/7

Castile HUAWEI FreeBuds 4i sunt proiectate ergonomic, pentru o fixare ferma si confortabila. Castile sunt extrem de usoare si astfel reduc foarte mult presiunea pe care ai putea-o resimti dupa multe ore de ascultare. Le poti purta toata ziua fara niciun disconfort.

huawei-freebuds-4i-comfortable1@2x.webp (1548×2080)

Auzi doar ce-ti doresti

Senzorii din HUAWEI FreeBuds 4i detecteaza in mod activ si reduc zgomotele ambientale. Indiferent incotro ai merge, muzica ta te va inconjura intotdeauna.

Sistemul dual-mic are orificiile de acces al sunetului alungite (slit-duct) pentru a reduce in mod eficient zgomotul produs de vant. Tehnologia exclusivista beamforming, impreuna cu inteligenta artificiala utilizata pentru reducerea zgomotelor, poate sa-ti capteze vocea mai clar chiar si intr-un mediu zgomotos. Poti auzi si te poti face auzit foarte bine, la fiecare apel.

Comunicare fara intreruperi cu castile Huawei

HUAWEI FreeBuds 4i Enviroment Awareness Mode

Nu trebuie sa-ti dai castile jos ca sa auzi zgomotele ambientale si sa poti comunica usor cu alte persoane.

Pur si simplu tine apasat pe casca pentru a trece in modul Awareness.

Bateria dureaza toata ziua, asculti muzica fara intrerupere

Bateria de la HUAWEI FreeBuds 4i dureaza remarcabil de mult. Incarcata la maximum, bateria poate sustine 10 ore de redare de muzica. Iar tehnologia noastra, lider in acest domeniu, iti ofera cu o incarcare rapida de doar 10 minute, 4 ore de utilizare5 – perfecta pentru momentele in care te grabesti.

10 ore de redare continua a muzicii;
22 ore de redare continua, alaturi de carcasa cu functie de incarcare;
4 ore de utilizare cu o incarcare rapida de doar 10 minute;

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola