Ceas smartwatch Amazfit T-Rex

368.00 Lei
24
368.00 Lei
VEZI OFERTA

Ceas smartwatch Amazfit T-Rex

368.00 Lei

12 Certificari militare pentru rezistenta in medii dificile
Durabilitatea si fiabilitatea ceasurilor pentru outdoor sunt in mod special importante. Amazfit T-Rex a trecut 12 certificari militare, este dur si rezistent.

Aspect dur
Margine exterioara din tehnologie speciala de umplere a cernelii, cu suruburi metalice, straturi distincte si textura puternica. Asigurati duritatea dispozitivului si protejati componentele cheie.

Display AMOLED pentru toata ziua
Ecran AMOLED de 1.3”, pentru imagini clare si exceptionale. Ceasul dvs. va afisa oricand informatiile despre data si ora.

GPS de inalta precizie
Iti poate urmari continuu traseul timp de 40 de ore, ceea ce este ideal pentru sporturi de anduranta in aer liber, precum alergarea pe trasee, mersul pe jos sau alpinismul.

Rezistenta la apa 5 ATM
5 ATM rezistenta la apa la pentru a asigura o utilizare normala pana la 50 de metri presiune de apa.

Viata baterie pana la 20 de zile
Durata de viata a bateriei de pana la 20 de zile pentru a va insoti in pustietate.
Jetoane avansate de putere redusa, proiectare de circuite noi, gestionare profunda si optimizarea puterii, face Amazfit T-Rex mai rezistent.

14 moduri de exercitii
14 moduri de sport pentru a satisface toate nevoile dvs.: alergare in aer liber, mers, ciclism in aer liber, banda de alergare, alpinism, alergare pe traseu, banda de alergare, ciclism interior, antrenor eliptic, stil liber, piscina, (schi, apa deschisa si triatlon vor fi adaugate mai tarziu)

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola