Expirat

Ceas smartwatch Huawei Watch GT

359.99 Lei 879.99 Lei -59%
1

Ceas smartwatch Huawei Watch GT

359.99 Lei 879.99 Lei -59%
Moduri sportive multiple
Mereu pregatit pentru multiple activitati in aer liber, in interior si activitati de antrenament, HUAWEI WATCH GT este gata sa faca orice posibil.
Creat pentru a inalta
Beneficiind de un barometru, o busola si un instrument care stabileste altitudinea, acest ceas este creat pentru drumetii montane lungi cu o functie 3D ce recunoaste distantele pentru a descoperi mai usor traseele catre localitatile istorice preferate.

Notificari inteligente pentru a va oferi energia zilnica
Perfect pentru numararea pasilor, monitorizarea sedentarismului si a activitatilor intense. Notificarile privind mesajele, apelurile telefonice, alarmele sau memento-urile sunt organizate acum la incheietura mainii.

Statistici inteligente de somn
Un studiu realizat impreuna cu Centrul CDB de la Harvard Medical School a initiat un program avansat de monitorizare a fiecarui ciclu de somn. HUAWEI TruSleep™2.0 identifica problemele frecvente legate de somn si ofera peste 200 de potentiale sugestii pentru a va ajuta sa dormiti mai bine.

Evaluari profesionale de ciclism
Ofera o evaluare profesionala prin masurarea caloriilor arse, a ritmului cardiac, distantei, vitezei, urcarii si coborarii, pentru toti entuziastii de ciclism.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola