Expirat

Ceas smartwatch – Huawei Watch GT

341.99 Lei 699.99 Lei -51%
23
341.99 Lei 699.99 Lei -51%
VEZI OFERTA

Ceas smartwatch – Huawei Watch GT

341.99 Lei 699.99 Lei -51%

Autonomie a bateriei de doua saptamani
Watch GT introduce pentru prima oara arhitectura de chipset dublu in industrie si acest nou design ofera o autonomie a bateriei de doua saptamani, pentru a tine pasul cu tine, oriunde ai merge.

Trei sateliti si o locatie mai precisa
GPS-ul modern accepta trei sisteme de pozitionare prin satelit (GPS, GLONASS, GALILEO) in intreaga lume pentru a oferi o pozitionare mai precisa si mai rapida.

Subtire. Elegant. Puternic
Acest ceas este rezistent la uzura datorita design-ului sau ceramic, carcasei din otel inoxidabil si stratului DLC. Masurand doar 10.6 mm si avand un ecran AMOLED de 1.39 inch 454 x 454 cu coroana dubla, Huawei Watch GT este remarcabil de subtire si vibrant.

Monitorizarea ritmului cardiac in timp real
Tehnologia de monitorizare HUAWEI TruSeen™3.0 ofera o masurare in timp real mai eficienta si mai precisa a ritmului cardiac prin utilizarea unui algoritm de auto-invatare si a unor senzori inovativi.

Antrenament stiintific si inteligent
HUAWEI WATCH GT ofera module de antrenament incepand de la cursuri introductive pana la cursuri avansate, pentru a va asista in timp real, oferind, in acelasi timp, cursuri de orientare si furnizand feedback in functie de efectele exercitiilor dumneavoastra.

Moduri sportive multiple
Mereu pregatit pentru multiple activitati in aer liber, in interior si activitati de antrenament, HUAWEI WATCH GT este gata sa faca orice posibil.

Creat pentru a inalta
Beneficiind de un barometru, o busola si un instrument care stabileste altitudinea, acest ceas este creat pentru drumetii montane lungi cu o functie 3D ce recunoaste distantele pentru a descoperi mai usor traseele catre localitatile istorice preferate.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola