Expirat

Ceas SmartWatch si Bratara Fitness 2 in 1

229.99 Lei 619.99 Lei -63%
@emag
27
229.99 Lei 619.99 Lei -63%
VEZI OFERTA

Ceas SmartWatch si Bratara Fitness 2 in 1

229.99 Lei 619.99 Lei -63%

Cum monitorizez saturatia oxigenului din sange (SpO2) cu dispozitivul?

Smartwatch-ul utilizeaza senzori pentru a estima saturatia oxigenului din sange (SpO2) in timp ce dormi.

Ce este SpO2?

Saturatia oxigenului din sange (SpO2) reprezinta procentul de sange care este saturat cu sau care contine oxigen. Nivelurile de oxigen din sange au tendinta de a ramane relativ constante, chiar si in timpul exercitiilor si al somnului.

Cum masoara bratarile de activitate si smartwatch-urile SpO2?

In cazul bratarilor pentru activitati si smartwatch, masurarea se face in cea mai translucida parte posibila unde se pot amplasa aceste echipamente, adica incheietura mainii noastre. In ciuda faptului ca nu efectueaza masurarea exact asa cum ar fi un pulsimetru, aceste benzi inteligente au o serie de senzori al caror scop este sa calculeze acest parametru folosind lumina infrarosie.

Principalul dezavantaj al unuia dintre aceste dispozitive este, desigur, veridicitatea acestuia la efectuarea masuratorii. Desi exista studii stiintifice care atesta un aproximare de 90% cu valoarea reala , ar trebui sa tineti cont de o serie de detalii atunci cand le utilizati.

Luati masurarea in timp ce va odihniti cat mai mult : miscari sau vibratii mici pot afecta rezultatul final al acestei masuratori. Prin urmare, si in ciuda faptului ca aceste dispozitive sunt destinate a fi utilizate in timpul activitatii fizice complete, incercati sa efectuati masurarea in timp ce stati si fara a va misca brusc incheietura.

Rotiti senzorul daca doriti o masurare mai precisa : aceste echipe efectueaza masurarea SpO2 in partea de sus a incheieturii mainii noastre si, desi este o zona valabila, poate ca nu este cea mai potrivita, deoarece nu este in intregime „translucida” pentru a facilita masurarea. Din acest motiv, ori de cate ori este posibil, incercati sa rotiti dispozitivul si asezati senzorul pe partea inferioara a incheieturii, unde, acum, vom facilita functionarea acestui element.

Caracteristica SpO2 este destinata exclusiv scopurilor generale de wellness si nu trebuie utilizata sau consultata in niciun scop medical. Consulta profesionistul in domeniul sanatatii in legatura cu intrebarile sau eventualele probleme de sanatate pe care le poti avea.

Culoare: Roz
Ecran: 1.3 inch IPS, control tactil
Rezolutie: 240 x 240
Bluetooth: BLE 4.0
Vibratii: Da
Baterie: 200mAH
Material curea: Metal
Timp incarcare: 2 ore
Tip incarcare: Magnetica
Certificat: IP54 (rezistenta la stropi de apa)
Sistem de operare compatibil: Android/ iOS

Descrierea functiilor:
1. Monitorizare ritm cardiac
2. Monitorizare somn
3. Monitorizare tensiune arteriala
4. Nivel oxigen
5. Pedometru
6. Distanta
7. Calorii
8. Sedentarism
9. Notificari apeluri
10. Notificari SMS
11. Vizualizare SMS
12. Moduri sport
13. Control muzica
14. Control camera
15. Incarcare magnetica

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola