Anunt vechi

Ceas sport – Suunto 9 G1 Baro

2,199.99 Lei 2,999.99 Lei -27%
2
2,199.99 Lei 2,999.99 Lei -27%
VEZI OFERTA

Ceas sport – Suunto 9 G1 Baro

2,199.99 Lei 2,999.99 Lei -27%
SUUNTO FUSEDTRACK™ FOR MORE ACCURATE TRACK AND DISTANCE
In timpul rularilor ultra lungi, durata bateriei este adesea factorul limitativ pentru inregistrarea distantei si a traseului cu exactitate, deoarece GPS-ul consuma multa baterie. Algoritmul unic FusedTrack de la Suunto combina datele GPS-ului si ale senzorilor de miscare pentru a imbunatati precizia traseului si distantei. Acest lucru va permite sa extindeti durata de viata a bateriei prin reducerea puterii GPS fara a compromite in mod semnificativ precizia.
THOUSANDS OF HOURS TESTING IN THE TOUGHEST CONDITIONS
Suunto 9 este proiectat si construit pentru a satisface cerintele sportivilor profesionisti. Testat la extrem cu mii de ore de utilizare reala in cele mai dificile conditii de catre echipa interna de testare a Suunto si de sportivii din intreaga lume.
NEVER WORRY ABOUT RUNNING OUT OF BATTERY
Trei moduri predefinite ale bateriei – Performance, Endurance si Ultra – livreaza de la 25 de ore pana la 120 de ore de timp de inregistrare cu urmarire GPS activata. Cand incepeti o inregistrare, veti primi o estimare a cata bateriei ramase cu modul actual. Daca nu este suficient, treceti la un alt mod oricand.
Suunto 9 utilizeaza mementouri inteligente bazate pe istoricul activitatii dumneavoastra, pentru a va asigura ca sunteti complet refacut pentru urmatoarea iesire. In cazul in care observati ca sunteti cu bateria scazuta in timpul unui exercitiu,ceasul va sugera automat trecerea la un alt mod de baterie.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola