Anunt vechi

Chiuveta bucatarie PYRAMIS Altexia

449.99 Lei 499.99 Lei -10%
@altex
26
449.99 Lei 499.99 Lei -10%
VEZI OFERTA

Chiuveta bucatarie PYRAMIS Altexia

449.99 Lei 499.99 Lei -10%

Chiuvetele Pyragranite sunt produse din granule de cuart natural (silica), de aproximativ 1mm in diametru, in proportie de 80%, cel mai dur si rezistent component al granitului si un adaos de doar 20% rasini si aditivi care ajuta la aderarea granulelor de cuart si confera suprafetei produsului finit un aspect deosebit din punct de vedere coloristic.

Varietate de culori: In functie de designul bucatariei poti alege dintr-o paleta larga de culori. Nuantele clasice care mentin efectul tactil si vizual al pietrei naturale, nuantele pale pentru un design discret sau nuantele in ape metalice sofisticate pot innoi oricand bucataria ta.
Rezistenta la caldura: Chiuveta va ramane perfecta chiar daca intra in contact cu obiecte a caror temperatura poate atinge 280C.
Usor de curatat: Chiuveta nu se pateaza de la alimente si nu se decoloreaza chiar daca intra in contact cu detergenti puternici.
Rezistenta la socuri mecanice: Chiuveta nu se va sparge chiar daca scapam pe suprafata ei un obiect de 1kg de la o inaltime de 70cm.
Rezistenta la zgarieturi: Procentul ridicat de minerale prezent in compozitia chiuvetei Pyragranite ii confera proprietati avansate de rezistenta la zgarieturi, urme si uzura.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola