Expirat

Combina frigorifica ARCTIC (291 litri)

1,224.92 Lei 1,399.90 Lei -12%
@altex
19
1,224.92 Lei 1,399.90 Lei -12%
VEZI OFERTA

Combina frigorifica ARCTIC (291 litri)

1,224.92 Lei 1,399.90 Lei -12%

GARDEN FRESH
Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

ECO LED
Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie!

TERMOSTAT AJUSTABIL
Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

MIX ZONE
Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul astfel incat sa fie spatiu suficient!

XXL BOTTLE
Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana!

USI REVERSIBILE
Frigorificele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

RAFTURI SAFETY GLASS
Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola