Anunt vechi

Combinezon schi copii – WED’ZE 100 (Marimi de la 6 la 14 ani)

119.99 Lei 159.99 Lei -25%
@decathlon
2
119.99 Lei 159.99 Lei -25%
VEZI OFERTA

Combinezon schi copii – WED’ZE 100 (Marimi de la 6 la 14 ani)

119.99 Lei 159.99 Lei -25%

VATELINĂ PENTRU IZOLARE TERMICĂ

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

STRAT PROTECTOR

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuează transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

CUSĂTURI PRINCIPALE ETANŞE

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea combinezonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă: zona feselor.

REZISTENŢĂ

Schiurile bine ascuțite pot, uneori, să deșire sau să taie partea inferioară a pantalonului de schi. De aceea, Wedze a adăugat întărituri performante pentru a preveni deșirarea. Aceste întărituri se situează în zonele cele mai expuse: genunchi, fese, partea inferioară a picioarelor.

BUZUNAR SKIPASS

Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, vă permite acces rapid la teleschi.

PERSONALIZARE

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza geaca se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

CONFORT TERMIC PE PÂRTIE

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

CUM SĂ VĂ ÎMBRĂCAȚI PE PÂRTIE?

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola