35
3,499.99 Lei
VEZI OFERTA

Consola Sony PS5, B Chassis, 825GB, Alb + Extra Controller + 2 jocuri CADOU

3,499.99 Lei

PlayStation 5
Consola PS5™ dezlantuie noi posibilitati de gaming pe care nu le-ai anticipat niciodata.

Experimenteaza incarcare fulgeratoare cu un SSD ultra-rapid, imersiune mai profunda cu compatibilitate pentru feedback haptic, declansatoare adaptabile si sunet 3D, precum si o noua generatie de jocuri PlayStation® incredibile.
Viteza fulgeratoare
Profita de puterea unui CPU si a unui GPU personalizate, precum si de performanta I/O a unui SSD ultra rapid, care rescriu regulile a ceea ce poate sa faca o consola PlayStation®.
Jocuri exceptionale
Lasa-te uimit de grafica incredibila si experimenteaza noile functii PS5™.
Imersiune care iti taie respiratia
Descopera o experienta mai profunda de gaming, cu suport pentru feedback haptic, declansatoare adaptive si tehnologie de sunet 3D.
SSD ultra-rapid
Maximizeaza-ti sesiunile de joc datorita timpului de incarcare aproape instantaneu pentru jocurile PS5™ instalate.
Performanta I/O
Integrarea personalizata a sistemelor PS5™ le permite creatorilor de continut sa transfere date din SSD atat de rapid, incat pot dezvolta jocuri in moduri nemaivazute pana acum.
Ray Tracing
Bucura-te de o imersiune completa in lumi cu un nou nivel de realism, in care razele de lumina sunt redate individual, creand umbre si reflexii realiste, in jocurile PS5™ compatibile.
Gaming 4K pe TV
Joaca titlurile favorite PS5™ pe uimitoarele televizoare 4K.
Pana la 120fps cu o rata de refresh de 120Hz
Bucura-te de gameplay rapid si fluid la un numar de pana la 120 fps pentru jocurile compatibile, cu suport pentru rezolutie 4K si o rata de refresh de 120Hz.
Tehnologia HDR
Cu un televizor cu tehnologia HDR, jocurile compatibile PS5™ sunt afisate in game de culori incredibil de vibrante si naturale.
Output 8K
Consolele PS5™ suporta output 8K, asadar poti juca titlurile preferate pe un display cu rezolutie 4320p.
Tehnologie audio Tempest 3D
Bucura-te de o imersiune deplina in peisaje sonore in care sunetul pare ca vine din toate directiile. Mediul din jurul tau prinde viata prin castile sau boxele televizorului tau, cu tehnologia audio Tempest 3D, pentru jocurile compatibile.
Feedback Haptic
Experimenteaza feedback-ul haptic al controlerului fara fir DualSense in anumite jocuri PS5 si simte efectele actiunilor tale si fiecare impact, datorita feedback-ului sensorial dinamic.
Declansatoare adaptive
Simte actiunea cu declansatoarele adaptive imersive, cu niveluri dinamice de rezistenta ce simuleaza impactul fizic al activitatilor din joc, pentru anumite titluri PS5.
Intra in forta intr-o aventura interdimensionala cu Ratchet si Clank
Aventurierii intergalactici s-au intors pentru a face din nou furori. Ajuta-i sa opreasca un imparat-robot care intentioneaza sa cucereasca lumile din mai multe dimensiuni, urmatoarea tinta fiind chiar propriul lor Univers:
• Exploreaza drumul spre casa cu un arsenal impresionant.
• Experimenteaza trecerea rapida de la o dimensiune la alta si gameplay-ul dinamic.
• Exploreaza planete nemaivazute si dimensiuni alternative ale lumilor tale favorite.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola