Anunt vechi

Corector, Anticearcan, Concealer S.F.R. Color Rich #01

19.90 Lei 55.00 Lei -64%
@pensulemachiaj
35
19.90 Lei 55.00 Lei -64%
VEZI OFERTA

Corector, Anticearcan, Concealer S.F.R. Color Rich #01

19.90 Lei 55.00 Lei -64%

Trusa de Corector, Anticearcan, Concealer S.F.R. Color Rich #01 te va ajuta sa obtii lookul perfect. Trusa de concealer S.F.R. Color Rich contine 5 nuante diferite de corector si pot fi adaptate in functie de ten. Selectia de nuante permite inclusiv conturarea chipului prin folosirea de umbre si lumini.

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala. Noua formula  face ca produsul sa scoata in evidenta cat mai mult din frumusetea naturala.

Pornind de la cele mai deschise nuante ce te vor ajuta sa ascunzi micile imperfectiuni ale pielii, trecand prin nuantele medii ce pot fi folosite drept anticearcan si ajungand la cele inchise ce vor camufla cu succes roseata, cicatricile, acneea, depigmentarea, Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori S.F.R. Color Rich #01 asigura satisfacerea cu succes a tuturor necesitatilor tenului tau.

Obtine o piele cu aspect sanatos in nuantele potrivite tie, folosind un produs de calitate superioara si apeleaza mereu la trusa de Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori S.F.R. Color Rich #01!

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola