1
24.54 Lei
VEZI OFERTA

Carte: Creierul din burtă (egimuri alimentare și metode terapeutice)

24.54 Lei
Creierul din burtă
Număr pagini: 176

Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2015
Autor: Fabrice Papillon, Héloïse Rambert

Descriere
Burta ascunde o comoară a organismului: un al doilea creier. În timp ce creierul de sus gândește, se proiectează pe sine și reflectează, cel de jos, populat de miliarde de neuroni, veghează asupra digestiei și, în același timp, joacă un rol major în formarea emoțiilor. Încă și mai surprinzător, activitatea burții ar influența personalitatea și alegerile noastre, făcându-ne, după caz, timizi sau curajoși.
Aceste descoperiri dau mari speranțe din punct de vedere terapeutic. Există indicii că boli grave precum sindromul Parkinson s-ar naște și s-ar dezvolta în creierul de jos înainte de a-l afecta pe cel de sus.
Cartea de față trece în revistă aceste descoperiri fascinante și propune o serie de sfaturi practice pentru a ne ajuta să ne înțelegem mai bine organismul și să ne controlăm starea de sănătate.
Autorii analizează oportunitatea unor regimuri alimentare și metode terapeutice precum administrarea de probiotice, tipuri de respirație, metode de masaj abdominal și hipnoză. În același timp, abordează subiectul alăptării și explică ce efect are laptele matern sau, după caz, laptele praf asupra nou-născuților.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola