@pensulemachiaj
0
24.90 Lei 105.00 Lei -76%
VEZI OFERTA

Creion sprancene cu efect de Microblading Music Flower #01 Chestnut

24.90 Lei 105.00 Lei -76%

Pentru o conturare perfecta a sprancenelor, ai nevoie de noul Creion sprancene cu efect de Microblading Music Flower #01 Chestnut! Concept modern, periuta speciala de sprancene are o forma smart ce imita firele de sprancene pe piele.

Cu o formula inovatoare, creionul de sprancene este de tip lichid. In plus este dispus cu o periuta ce te ajuta la definirea cat mai naturala a sprancenelor.

Forma creionului asigura reproducerea naturala a firelor de par. Acum este mult mai usor sa iti definesti privirea dintr-o singura miscare! Peria adauga culoare, aranjeaza firele de par si fixeaza in acelasi timp.

Machiajul sprancenelor este cel mai important aspect de care o femeie trebuie sa tina cont pentru a oferi personalitate intregului chip.

Ingredientele special selectate confera o rezistenta indelungata. O prima aplicare e suficienta pentru ca tu sa te simti confortabil de-a lungul zilei fara retusari. Cu o textura moale si usor de aplicat, creionul este folosit pentru a evidentia forma sprancenelor si pentru a ilumina zona ochilor. Acest creion poate ajusta sprancenele rapid si precis, adaugand volum si forma.

Bucura-te de sprancene frumoase, intr-o nuanta naturala, doar cu Creion sprancene cu efect de Microblading Music Flower #01 Chestnut!

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola