13
48.19 Lei
VEZI OFERTA

Crema anti-age cu protectie solara Avene, SPF 50+ ,50 ml

48.19 Lei

Descriere:

Primul produs de protectie solara conceput pentru a pastra tineretea pielii dumneavoastra.

Este alianta dintre o protectie solara optima si complexul Sunsitive Protection, asociat cu Ascofilline, un principiu activ anti-imbatranire, care permite restructurarea si intensificarea sintezei colagenului.

Solaire Anti-age constituie o dubla protectie unica, inglobata intr-o textura inedita, lejera, transparenta si cu o senzatie uscata. Este produsul cel mai cosmetic din gama noastra de produse solare, care li se va potrivi perfect femeilor care doresc sa-si pastreze capitalul de frumusete/tinerete.

Protectie foarte ridicata pentru pielea sensibila. Eficienta contra tuturor radiatiilor solare (UVB-UVA scurte si lungi). Fara parabeni Conformitate UVA certificata Rezistenta RIDICATA la apa. 100% fotostabila. Puncte forte Raspunde tuturor cerintelor: Eficacitate, calitate, placere de utilizare si fiabilitate. Beneficiaza de o combinatie exclusiva de substante active, „SunSitive Protection(r)”, un produs al Departamentului de Cercetare al Grupului Pierre Fabre: * Un complex activ fotoprotectiv compact si sinergetic, care garanteaza filtrele chimice din formulele noastre. * Pre-tocoferilul, un precursor fotostabil al vitaminei E, confera protectie celulara suplimentara. * Avene Apa Termala cu proprietati naturale calmante si anti-iritante.
Un principiu activ arhitect pentru restructurarea pielii.Inhiba actiunea asupra fibrelor de colagen.

Pentru acest nou produs de ingrijire solara, specialistii in formule galenice din cadrul Laboratoarelor dermatologice Avene au elaborat o textura fluida, lejera, transparenta, pentru o adevarata placere in timpul aplicarii. Regasim siliciul, ingredient cu proprietati absorbante, pentru o senzatie uscata in timpul aplicarii.

Ingrediente:

– Tinosorb M – Ecran organic.
– Tinosorb S, Uvasorb HEB, Parsol 1789 – Filtre chimice.
– AscofillineTM.
– Pre-tocoferil.
– Siliciu: principiu activ absorbant.
– Apa termala de Avene.
– Acid bezoic, Caprilil glicol.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola