Anunt vechi

Cremă de zi Anew Firming SPF25 cu Protinol

49.00 Lei 85.00 Lei -42%
@avon
26
49.00 Lei 85.00 Lei -42%
VEZI OFERTA

Cremă de zi Anew Firming SPF25 cu Protinol

49.00 Lei 85.00 Lei -42%

Ești la doar 2 zile* distanță de pielea vizibil mai fermă și mai netedă – până la 99% dintre femei confirmă eficacitatea cremei noastre de zi cu Protinol™! Formula bogată, testată clinic, include o tehnologie patentă Avon care ajută la dublarea nivelului de colagen**. Datorită combinației cu o hidratare intensă, această cremă redă elasticitatea, strălucirea și aspectul sănătos al pielii. În plus, o protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV cu SPF25.

• Pentru: pielea matură de peste 45 de ani, de zi.
• Cum funcționează: Formula cu tehnologia Protinol™ ajută la creșterea producției de colagen, oferind pielii fermitate și protecție împotriva radiațiilor UV cu SPF25.
• Rezultat: O piele perfect fermă, luminoasă și cu aspect mai tânăr.
• Mod de utilizare: Aplică o cantitate mică de cremă pe fața și gâtul curățate anterior și masează delicat până la absorbția completă. Pentru ca este o cremă cu protecție solară UV, îți recomandăm să o folosești cu 15 minute înainte de expunerea la soare.
• Inspirație: Cremele Anew Ultimate funcționează minunat împreună, oferind pielii sprijin pentru producerea de colagen și fermitate vizibilă. Pentru cel mai bun rezultat, utilizează și o cremă de noapte cu Protinol™ din aceeași gamă.

*cu privire la crema de zi Ultimate; pe baza unui studiu de percepție a consumatorului cu 113 participanți

**în comparație cu produsele unui brand competitor; testat pe țesutul pielii reconstruit

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola