Expirat

Cuptor incorporabil Beko , Electric, Autocuratare pirolitica, 71 l, Clasa A+, Grill, 3D Cooking, Inox

1,658.99 Lei 2,088.90 Lei -21%
25
1,658.99 Lei 2,088.90 Lei -21%
VEZI OFERTA

Cuptor incorporabil Beko , Electric, Autocuratare pirolitica, 71 l, Clasa A+, Grill, 3D Cooking, Inox

1,658.99 Lei 2,088.90 Lei -21%

Mesele alaturi de cei dragi sunt motiv de bucurie pentru intreaga familie. Cuptorul incorporabil Beko BIM15300XPS are functia de Autocuratare pirolitica care incalzeste cuptorul timp de 120 minutepana la 480°C, temperatura la care toate reziduurile sunt transformate in cenusa, fara a genera mirosuri neplacute. Functia de 3D Cooking actitveaza simultan elementele de incalzire si asigura o distribuire uniforma a caldurii si permite gatirea rapida. Cu siguranta iti doresti sa vezi cum arata preparatele tale in timp ce se gatesc. De aceea am adaugat cuptorului tau iluminare cu halogen.

Autocuratare pirolitica
Intelegem cat de dificil poate fi sa petreci ore in sir pentru curatarea cuptorului. De aceea cuptoarele noastre cu programul de Autocuratare pirolitica se curata singure printr-o simpla apasare de buton. Cuptoarele Beko transforma grasimea si murdaria in cenusa. Resturile de cenusa se indeparteaza printr-o simpla stergere cu o laveta umeda.

PlayPlay
Seek

00:00
Current time00:00
Toggle Mute
Volume

Toggle Fullscreen

Rafturi telescopice
Sistemul telescopic cu brate extensibile permite manipularea tavilor cu multa usurinta si in deplina siguranta, prevenindu-se astfel caderea accidentala a tavilor in timp ce sunt scoase din cuptor. Acum poti scoate checul din cuptor fara teama ca il vei scapa pe podea.

Gatire cu ventilare
Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

3D Cooking
Activarea simultana a tuturor elementelor de incalzire asigura o distribuire uniforma a caldurii si permite gatirea rapida.

Gatire conventionala
Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

Grill
Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

Grill cu ventilare
Aerul incalzit de elementele de incalzire superioare si inferioare este distribuit uniform si rapid in interiorul cuptorului de catre ventilator. Este ideal pentru a gati crispy fish, piept de pui sau antricot.

Incalzire inferioara
Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

SoftClose® door
Noul sistem de balamale determina ca inchiderea usii sa se realizeze delicat, fara nici un zgomot. Astfel niciun membru al familei nu va sti de surpriza culinara pe care le-o pregatesti.

Incalzire ventilata Eco
Aceasta functie o poti folosi in locul celei de incalzire ventilata si astfel poti economisi energie. La temperaturi de 160-220°C durata de gatire va fi putin mai lunga.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola