15
53.35 Lei
VEZI OFERTA

Despre bunatatea inimii. O perspectiva budista asupra invataturilor lui Isus – Dalai Lama

53.35 Lei

Prin intermediul acestor dialoguri, Dalai Lama ne ajuta sa redescoperim semnificatiile si forta extraordinara a traditiei crestine.

In acest volum de referinta atat pentru crestini, cat si pentru budisti, Dalai Lama ne prezinta viziunea sa profunda asupra invataturilor lui Iisus, facand comentarii revelatoare asupra unor pasaje bine cunoscute din Evanghelii.

Predica de pe munte, Schimbarea la fata sau Invierea sunt privite, astfel, intr-o lumina noua, deschise unor perceptii neasteptate. Trasand paralele intre viata si invataturile lui Iisus si ale lui Buddha, Sfintia Sa transmite un mesaj de afirmare profunda a sacrului si a armoniei intre toate religiile, refuzand insa notiunea unei credinte unice, universale.

„Un comentariu tulburator si revelator asupra Evangheliilor.” (Booklist)

„Un experiment curajos, plin de succes. Daca esti pasionat de literatura comparata, atunci cartea aceasta este pentru tine.” (Turning Wheel)

„Modeleaza elementele de baza pentru un dialog interreligios semnificativ.” (Tricycle: The Buddhist Review)

„O bucurie pentru suflet, de care sa ne apropiem si pe care s-o citim cu reverenta si deschidere spre rugaciune.” (New Age Retailer)

„O carte sensibila, de o intelepciune profunda.” (Parabola)

Tenzin Gyatso, cel de al XIV-lea Dalai Lama, este liderul spiritual al poporului tibetan. In 1950, la un an de la invadarea Tibetului de catre China, a fost chemat sa isi asume puterea politica, iar in 1959, dupa invazia trupelor chineze in Lhasa, a fost fortat sa plece in exil. De atunci traieste in Dharamsala, in nordul Indiei, acolo unde se afla sediul puterii administrative tibetane.

In 1989 i-a fost decernat Premiul Nobel pentru Pace.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola