36
145.00 Lei 479.00 Lei -70%
VEZI OFERTA

Eau de Parfum pentru femei – Burberry for Women (100 ml)

145.00 Lei 479.00 Lei -70%

Descoperiți parfumul care dă impresia că a fost creat special pentru dvs. Apa de parfum pentru femei Burberry for Women este elegantă, atemporală și frumoasă în mod natural – ca și cea care o folosește. Și tocmai de aceea, acest parfum de lux se potrivește exact în mozaicul personalității dvs.

  • un parfum cald, de flori și de fructe
  • pentru femeia de o eleganță clasică
  • ideal pentru zi, în sezonul răcoros

Compoziția parfumului
Debutul acestei ape de parfum aparține amestecului suculent de pere, cu piersici, caise, măr verde și coacăze negre. La scurt timp se adaugă acordurile de mușchi, seducția iasomiei și exotismul lemnului de santal. Compoziția este clădită pe o bază caldă de vanilie, de mosc și de lemn de cedru, care conferă parfumului o forță de seducție profundă și rafinată.

Povestea parfumului
Burberry for Women este una dintre creațiile clasice ale casei de modă britanice Burberry. Ca și perechea sa – apa de toaletă pentru bărbați Burberry for Men – este expresia parfumată a pasiunii britanice pentru tradiție, dar și a farmecului inconfundabil al Londrei. A fost lansat în anul 1995.

Vă interesează acest parfum? În 2019, Burberry a decis să inoveze designul unora dintre parfumurile sale. Deci, se poate întâmpla ca micile detalii privind sticla sau cutia să difere față de fotografie. Fiți sigur că parfumul Burberry își va păstra întotdeauna eleganța britanică atemporală.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola