26
2,999.99 Lei 5,999.99 Lei -50%
VEZI OFERTA

Espressor automat Saeco Xelsis SM7580/00, Sistem Latteduo, 12 selectii, 5 setari intensitate, Rasnita ceramica cu 12 trepte, AquaClean, Afisaj LCD, Negru

2,999.99 Lei 5,999.99 Lei -50%

12 bauturi cu cafea diferite

Bucura-te de o varietate nelimitata, de la espresso si cappuccino pana la specialitati de bauturi cu cafea, cum ar fi americano. Astfel poti servi pe toata lumea cu bautura preferata.

• Ajusteaza concentratia cu 5 setari pentru intensitatea aromei si 12 setari de macinare

Acest espressor automat ofera multe optiuni pline de savoare pentru a-ti personaliza cafeaua dupa propriul gust. Poti personaliza si memora cu usurinta concentratia, intensitatea si temperatura pentru fiecare bautura. Exploreaza si incearca oricate bauturi delicioase doresti, dupa bunul plac.

• 20.000 de cesti din cea mai buna cafea cu rasnite ceramice durabile

Rasnitele noastre sunt 100 % ceramice: extrem de dure si de precise, astfel incat sa poti savura cafea aromata proaspata pentru cel putin 20.000 de cesti.

• Cu AquaClean pentru pana la 5000* de cesti fara detartrare

AquaClean este filtrul nostru de apa brevetat, conceput sa optimizeze calitatea cafelei prin purificarea apei. Previne totodata acumularea calcarului in circuitul de apa al aparatului de cafea: prepara pana la 5000* de cesti fara detartrare inlocuind in mod regulat filtrul.

* Numarul real de cesti depinde de varietatile de cafea alese si de modelele de clatire si de curatare

• Igiena dovedita a sistemului de lapte gratie curatarii cu abur

Functia HygieSteam (Abur igienic) va curata cu abur intregul circuit de lapte, de la gura de scurgere pana la tuburile de lapte, la comanda ta. In plus, de fiecare data cand prepari o bautura cu lapte, Saeco Xelsis curata automat sistemul de lapte cu un jet de abur igienic, astfel incat acesta sa fie curat si pregatit pentru urmatoarea ta bautura.

• 6 profiluri de utilizator: cel mai usor mod de a memora retetele

Preferintele fiecaruia, precum si setarile personalizate pot fi memorate direct in pana la 6 profiluri de utilizator, folosind ecranul tactil color.

• Prepara simultan 2 cesti de bautura cu cafea, inclusiv cappuccino

Iti creezi bauturile cu cafea preferate, inclusiv cappuccino si latte macchiato in portii simple sau duble, printr-o singura atingere.

• Unitatea interna de preparare este usor de detasat si se curata in cateva secunde

Unitatea interna de preparare este usor de detasat si se curata in cateva secunde. Astfel, componenta centrala a aparatului tau Saeco Xelsis este intotdeauna gata pentru prepararea cafelei de calitate superioara.

• Sistem de curatare si intretinere din trei clicuri

Prin numai trei clicuri, Saeco Xelsis initiaza procesul de curatare de care are nevoie pentru a continua sa prepare cafele si bauturi excelente pentru tine.

• Saeco extrage tot ce este mai bun din boabele proaspete de cafea

Testare realizata de catre Centro Studi Assaggiatori din Italia: degustatori italieni confirma ca aparatele noastre super-automate Saeco extrag calitatile dorite din fiecare tip de boabe.

• Spuma de lapte excelenta gratie tehnologiei noastre Latte Perfetto

De la lapte spumos si dens pana la lapte fierbinte fara spuma, tehnologia noastra brevetata Latte Perfetto iti ofera lapte profesionist care se potriveste perfect retetelor si gusturilor tale personale. Sistemul Coffee Equalizer™ iti permite sa alegi consistenta spumei si momentul in care laptele este adaugat in bautura. In plus, se asigura curatarea automata cu abur dupa fiecare utilizare.

• Boiler de apa cu incalzire rapida, de inalta performanta

Cafeaua desavarsita necesita temperaturi perfecte. Fierbatorul nostru de inalta performanta este prevazut cu un corp usor din aluminiu si otel inoxidabil, care se incalzeste rapid pana la temperaturile ridicate corespunzatoare.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola