Anunt vechi

Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #13

14.90 Lei 30.00 Lei -50%
@pensulemachiaj
1
14.90 Lei 30.00 Lei -50%
VEZI OFERTA

Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #13

14.90 Lei 30.00 Lei -50%

Culoare si stralucire de star cu Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #13! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pigmentare intensa poate fi aplicat si estompat usor, avand o rezistenta de lunga durata.

Pigmentii extravaganti ofera fardului mono de pleoape proprietatile unui glitter de machiaj cu consistenta cremoasa si versatila a unui fard de ochi. Formula sa inovativa iti daruieste un produs cosmetic de calitate, waterproof ce rezista o zi intreaga pe piele.

Culoarea scanteietoare este potrivita pentru un machiaj de zi intr-un strat subtire sau pentru un machiaj de seara intr-o concentratie mai mare de fard.

Avand la dispozitie o singura culoare pe fard, vei putea alege doar nuantele iubite pentru propria ta colectie personalizata. Astfel toate nuantele isi vor aduce contributia in mod egal la machiajele tale preferate.

Alege Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #13 si combina-l cu nuantele tale favorite din aceeasi colectie!

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola