Anunt vechi

Fard Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #08

19.90 Lei 40.00 Lei -50%
@pensulemachiaj
6
19.90 Lei 40.00 Lei -50%
VEZI OFERTA

Fard Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #08

19.90 Lei 40.00 Lei -50%

Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #08 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina.

Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj – pentru un machiaj mai discret. Daca doriti un machiaj sclipitor intens, aplicati fardul de pleoape lichid la finalizarea machiajului obisnuit ca ultim strat de culoare.

Fard Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #08 este rezistent la apa si nu se intinde. Culorile metalice si stralucitoare ti se potrivesc perfect, indiferent de culoarea ochilor sau a tenului. Efectul acestuia poate varia de la discret la foarte intens. Fardul de pleoape ofera intensitatea machiajului tau si o rezistenta deosebita.

Pensula speciala a fardului lichid intinde cantitatea ideala de produs in mod uniform pe piele. Astfel te bucuri de un proces rapid si usor de imbracare a pleoapelor in straluciri holografice.

Alege Fard Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #08 pentru o oferi luminozitate pleoapei si a-ti imbunatati machiajul!

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola