Anunt vechi

Fier de calcat GORENJE, 2600W, 100g/min, 350ml, talpa ceramica

99.96 Lei 249.90 Lei -60%
59
99.96 Lei 249.90 Lei -60%
VEZI OFERTA

Fier de calcat GORENJE, 2600W, 100g/min, 350ml, talpa ceramica

99.96 Lei 249.90 Lei -60%

Abur

Fierul de calcat functioneaza cel mai bine atunci cand lucreaza cu abur. Puterea aburului poate fi ajustata in trei niveluri, si calcatul se face chiar mai usor si mai eficient printr-un sistem de eliberare rapida a aburului. Toate fiarele de calcat Gorenje permit, de asemenea, calcatul vertical prin utilizarea aburului.

Oprire automataLasi fierul de cascat nesupravegheat? Nici o problema!

Functia de oprire automata functioneaza in trei moduri diferite. Daca lasi fierul de calcat orizontal sau in cazul in care aceasta cade intr-o parte, acesta se va opri automat dupa 30 de secunde. In cazul in care fierul este pornit, dar nu este utilizat pentru un timp si plasat pe verticala, acesta se va opri automat dupa 8 minute. Cand va mutati fierul de calcat, un senzor va detecta acest lucru si va reactiva fierul de calcat.

Auto-curatare
Durata de utilizare eficienta de durata.Aceasta functie extrem de importanta extinde durata de viata si eficienta fierului dumneavoastra. La temperaturi mai mari, selectati butonul »auto curatare«. O cantitate mare de apa va fi lansata pe talpa fierbinte din interior. Astfel se va elimina calcarul sau impuritatile depuse. Daca este necesar, se repeta procedura pana cand apa evacuata prin duze este perfect curata.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola