11
377.99 Lei 679.99 Lei -44%
VEZI OFERTA

Filtru de apa potabila Aquaphor Crystal Eco (K3/K7B/K7), montare sub chiuveta, 2.5 l/min

377.99 Lei 679.99 Lei -44%

Pe parcursul exploatarii filtrului nu este nevoie de service special, doar schimbarea la timp a cartuselor. Respectati ordinea montarii cartuselor.
Dupa monatrea cartuselor noi, spalati cartusele lasand apa sa curga prin filtru si urmariti procesul de spalare pentru a evita scurgeri accidentale.
In cazul cand nu aţi folosit filtrul o perioadă mai mare de 7 zile, lasati sa treaca apa prin filtru 5 minute, şi doar apoi folosiţi apa filtrată. Apa filtrata nu poate fi pastrata o perioada indelungata de timp. Consumati doar apa proaspat filtrata.

Filtru cu trei etape de filtrare este dotat cu robinet separat pentru apa pura cu ventil din ceramica. Cartusele K3 si K7 sunt confectionate din carbune activ de cocos, argint si Aqualen dupa tehnologia “carbon-block” de 5 si 0.8 microni respectiv si purifica in adancime, eliminand din apa clorul activ, metale grele, fenol, benzol, substantele organice si bacterii. Cartusul K7B contine si membrana de fibre tubulare Hollow Fiber, care elimină eficient virusii si bacteriile precum: Escherichia coli 1257, Enterobacter cloacae, Pseudomonas aeruginosa, Lamblia intestinails, retine impuritati pana in 0.1 mkm. Kitul contine bloc colector, cartuse (K3, K7B, K7), baterie, 2 furtunase, teu.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola