@kitunghii
30
39.90 Lei 80.00 Lei -50%
VEZI OFERTA

Gel UV Constructie Unghii RevoFlex LUXORISE 15ml, Milky Pink

39.90 Lei 80.00 Lei -50%

Imbratiseaza inovatia, exploreaza creativitatea, atinge perfectiunea cu Gel UV Constructie Unghii RevoFlex LUXORISE 15ml, Milky Pink! Formula revolutionara, premium, auto-nivelanta, rezistenta si flexibila a fost conceputa exclusiv pentru tehnicienii de unghii. Astfel, este un gel de constructie cu proprietati excelente de modelare, ce optimizeaza la maxim procesul de constructie al unghiilor.

Gelul de constructie LUXORISE prezinta o adaptabilitate si aderenta excelenta de lucru, ce il face usor de folosit in diverse tehnici de constructie a unghiei – cu sablon, cu tipsuri LUXORISE Smart forms, direct pe unghiile naturale, fibra de sticla, etc. In acelasi timp, este un gel cu o flexibilitate excelenta, usor de finisat, indiferent de forma unghiei – patrata, ovala, stiletto, migdala, etc. De asemenea, nuanta acestui gel UV permite realizarea manichiurii french.

Vascozitatea este potrivita pentru o aplicare simpla cu rezultate exceptionale. Acum este simplu sa realizezi manichiuri delicate cu unghii lungi, subtiri si rezistente.

Armonia dintre ingrediente ofera gelului o stabilitate crescuta. Acesta nu isi modifica culoarea in timp, nu se rupe, nu se fisureaza.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola